Leieboerforeningen er eksperter på husleie
Ledige stillinger for jusstudenter

To ledige stillinger som studentmedarbeider i Leieboerforeningen. Les mer her.

Standard kr 440 årlig

Medlemskapet inkluderer alt du trenger for et trygt leieforhold, blant annet:

Student kr 300 årlig

Studentmedlemskap inkluderer alt du trenger for et trygt leieforhold, blant annet:

Basis kr 170 årlig

Et rimelig medlemskap.

Leieboerrettigheter

Depositum, leieøkning, oppsigelse, utkastelse, vedlikehold, bostøtte. Det leieboere flest lurer på.

Leieboerforeningen mener

Leieboerforeningen jobber for en bedre leiesektor og en tryggere hverdag for leieboere.

Medlemskap

Vi har ulike medlemstyper i forskjellige prisklasser. Sjekk ut hva som passer deg best.

Vi hjelper deg

Les ofte stilte spørsmål.

Nyttig å vite!

Niu Niu 5Hzotv Fslw Unsplash

Leieavtaler med ulike varianter av bindingstider er blitt vanlig. I motsetning til hva mange tror, er ikke bindingstid nevnt i husleieloven. Det skaper en del forvirring.

Leiebloggen - siste innlegg

05. jun. 2024

Styret har ansatt Anne-Rita Andal som ny daglig leder i Leieboerforeningen. Andal har vært ansatt i Leieboerforeningen i mer enn 10 år og overtar jobben den 5. juni 2024.

Kurs01 Facebook

04. jun. 2024

I juni holder vi kurs i medvirkning og lokal organisering. Kursene er gratis, og du trenger ikke å være medlem for å delta.

Ny

30. mai. 2024

I den siste medlemsundersøkelsen har vi fått viktig og til dels oppsiktsvekkende ny kunnskap om hvordan leieboere opplever leieforholdet sitt. Dette er fakta som tas inn i husleielovutvalget arbeid.

Laptop

29. mai. 2024

Årsmøte i Leieboerforeningen ble gjennomført 7. mai uten store diskusjoner. Leieboerforeningens daglige leder gjennom mange år takket av for seg og snart vil Anne-Rita Andal som overtar som ny leder.