Leieboerforeningen utvider staben med flere studentmedarbeidere. Vi har nå ledig tre 20% stillinger med tiltredelse fra 1. september 2021.

Leieboerforeningen er en uavhengig medlems- og interesseorganisasjon som jobber med å ivareta medlemmers interesser overfor utleiere, myndigheter og andre. Foreningen har en juridisk avdeling med spisskompetanse på boligrett. Avdelingen består av to advokater, èn advokatfullmektig og fem til syv juridiske konsulenter som er viderekommende jus-studenter .

Studentmedarbeiderne er foreningens førstelinjetjeneste, og veileder medlemmer som har juridiske spørsmål i tilknytning til sitt husleieforhold. Foreningen har stor pågang, og arbeidet foregår for det meste per telefon, epost og chat. Stillingen gir et unikt innblikk i jussens møte med virkeligheten, og arbeidet gir god praktisk erfaring i kontrakts- og formuerett, og med klientkontakt og veiledning av klienter.

Søkere må ha avlagt eksamen i Formuerett I, eller ha arbeidserfaring med husleierett fra Juss- Buss, JURK eller andre rettshjelpstiltak. Stillingen fordrer at man er strukturert og selvstendig, og samtidig at man har et godt lag med mennesker.

Leieboerforeningen har 15 medarbeidere med stort og smått, og holder til i trivelige lokaler på Grønland, ved politihuset. Arbeidsmiljøet er hektisk, uformelt og hyggelig.

Dersom dette er noe for deg, kan søknad med CV og karakterutskrift sendes til lbf@lbf.no  merket «Søknad på stilling som studentmedarbeider» innen 18.05.21. Eventuelle spørsmål kan rettes til advokatfullmektig Yngve Gran Andersen på telefon 24 14 91 00 mandag til fredag mellom kl. 10.00 og 14.00.