Hvor lenge gjelder medlemskapet

Et medlemskap gjelder i 12 måneder fra dato til dato. Medlemskapet er aktivt når medlemskontingent er betalt.

Medlemskapet blir automatisk fornyet etter 12 måneder og trekkes fra den kontoen du benyttet ved innmelding. Har du fått nytt kort eller det ikke er dekning blir du varslet om dette.

Et medlemskap som ikke er betalt ved forfall blir passivt og du kan ikke benytte deg av våre tjenester.

Du må selv melde deg ut av foreningen for å avslutte medlemskapet. Dette kan gjøre via våre nettsider på Min Side så lenge medlemskapet er aktivt. Har medlemskapet utløpt må du ringe oss eller sende epost.

Har du blitt belastet for fornyelse av medlemskap, kan du få kontingenten returnert inntil en måned etter innbetaling. Vi trekker da et gebyr på kr 50,-. Har du mottatt juridisk rådgivning får du ikke kontingenten refundert.

Finner du ikke det du leter etter?