Samarbeidsadvokater

Leieboerforeningens hovedkontor ligger Oslo. Herfra rådgir vi våre medlemmer i hele landet. Har du behov for advokatbistand dekker våre egne ansatte advokater det sentrale østlandsområdet.

For at alle våre medlemmer over hele landet skal ha et godt og forsvarlig advokattilbud har vi inngått et samarbeid med noen få, utvalgte advokaterfirmaer. Våre samarbeidspartnere er alle dyktige og erfarne advokater som kjenner husleieretten. De tar saker med fri rettshjelp og opererer ellers med samme eller lavere timepriser enn Leieboerforeningens egne advokater.

Det er Leieboerforeningen som henviser til medlemmer til samarbeidsadvokatene. En oversikt over våre samarbeidsadvokater finner du i menyen til høyre her.

Finner du ikke det du leter etter?