Utmelding

Medlemskap i Leieboerforeningen varer til du selv sier det opp. Det innebærer at du selv må melde deg ut når du ikke ønsker å være medlem lenger. Å la være å betale medlemskontingenten er ikke det samme som å avslutte medlemskapet.

Du kan når som helst melde deg ut av foreningen, og det enkleste er å gjøre dette via Min Side -> Medlemskap. Her finner du informasjon for hvordan du melder deg ut.

Alternativt kan du ringe eller sende oss en epost. Et medlemskap er gyldig i 365 dager Om du melder deg ut før medlemskapet opphører, vil medlemskapet ditt likevel være aktivt for den perioden du har betalt.

Det er altså mulig å melde seg inn og ut samme dag, og slik sikre seg at medlemskapet ikke fornyes etter ett år.

Vil du at medlemskapet skal opphører før den gjenværende perioden utløper, melder du deg først ut og deretter sender oss en epost med dato for nå du vil at medlemskapet skal opphøre.

Dersom du ikke har betalt medlemskontingenten over en periode på to år, sletter vi deg automatisk som medlem i henhold til vedtektene våre. Styret i foreningen foreslår denne perioden skal reduseres til seks måneder.

Finner du ikke det du leter etter?