Samarbeidsadvokater

Leieboerforeningens juridiske enhet ligger i Oslo. Herfra rådgir vi våre medlemmer i hele landet. Noen ganger kan det bli behov for advokatbistand. For at alle våre medlemmer over hele landet skal ha et godt og forsvarlig tilbud advokattilbud har vi inngått et samarbeid med noen få, utvalgte advokater. Vi utvider vårt tilbud med samarbeidsadvokater som dekker andre deler av landet kommer etterhvert.

Våre samarbeidspartnere er alle dyktige og erfarne advokater som kjenner husleieretten. De tar alle saker med fri rettshjelp og opererer ellers med samme eller lavere timepriser enn Leieboerforeningens egne advokater (mer om dette her).

Det er Leieboerforeningens juridiske enhet i Oslo som henviser til samarbeidsadvokaten.

Dette er våre samarbeidsadvokater:

1. Campbell & Co AS
    Campbell & Co AS har kontorer i Hamar, Brumunddal, Moelv og Gjøvik, og betjener våre medlemmer i Mjøsområdet.
    Adr: Seminargt. 1, 2317 Hamar
    Epost: firmapost(a)campbellco.no
    Internett: www.campbellco.no

2. Sørlandsadvokatene DA
    Sørlandsadvokatene består av 11 advokater og betjener våre medlemmer i Sør-Norge.
    Adr: Østre Strandg. 29, 4610 Kristiansand
    Epost: post(a)sorlandsadvokatene.no
    Internett: www.sorlandsadvokatene.no

3. Advocator Advokatfima AS
    Advocator består av fem advokater og dekker våre medlemmer i Møre og Romsdal.
    Adr: Kongensgate 3, 6002 Ålesund / fra 01.08.2016: Skansegata 20, 6002 ÅLESUND
    Epost: post(a)advocator.no
    Internett: www.advocator.no

4. Abacus advokat AS
    Abacus advokat / familiesenteret består av tre jurister og dekker våre medlemmer bosatt i Hordaland og Rogaland.
    Adr: Kong Oscarsgate 25, 5804 Bergen
    epost: mail(a)bergenadvokat.no
    Internett: www.bergenadvokat.no

5. Visma advokater AS