Nye utleieboliger for unge voksne på Furuset

  • tirsdag 12 september, 2017 - 15:13

Nye utleieboliger for unge voksne på FurusetI Ulsholtveien 31 på Furuset har stiftelsen Betanien bygget 35 klimanøytrale utleieboliger for å gi unge voksne og barnefamilier på Furuset mulighet til å bli boende i området. Utleieboligene er finansiert med grunnlån i Husbanken og Oslo kommune har rett til å tilvise beboere i inntil 40 prosent av boligene.

Les mer


Husbanken krever tilbake 186 millioner kroner i bostøtte

  • tirsdag 12 september, 2017 - 15:10

Husbanken krever tilbake 186 millioner kroner i bostøtte8 100 personer fikk utbetalt til sammen 186 millioner kroner mer i bostøtte enn de hadde krav på i 2016. Nå får de varsel fra Husbanken om at pengene kreves tilbake.

Les mer


Den beste leigebuarpolitikken - MDG er vinnaren

Den beste leigebuarpolitikken - MDG er vinnarenI sommar har vi i Leieboerforeningen snakka med alle partia som er aktuelle for dei fire neste åra på Løvebakken, og med ei knapp veke igjen til valget, gjenstår det berre å kaste terning på dei respektive partias bustadpolitikk. Best ut kjem Miljøpartiet De Grønne.

Les mer


Høstfest for beboerne i Åkebergveien 50

  • tirsdag 05 september, 2017 - 20:53

Høstfest for beboerne i Åkebergveien 50Fredag 1. september arrangerte gårdsstyret i Åkebergveien 50 høstfest for alle beboere. Denne festen falt i tid sammen med Id-al-Adha og ble for mange av beboerne også en markering av Hadj.

Les mer


Politikerpreik - samleside

Politikerpreik - samlesideGjennom sommeren har Leieboerforeningen under overskriften Politikerpreik snakket med alle partiene. Målet har vært å bli litt klokere på partienes boligpolitikk og leiesektoren spesielt. Her har vi samlet alle videoene. God fornøyelse.

Les mer


Tallene fra Tøyen

  • onsdag 30 august, 2017 - 15:56

Tallene fra TøyenFerske tall fra SSB viser at 64 prosent av barna på Nedre Tøyen lever i fattige familier. De er fanget i fattigdom, og ingen områdeløft kan hjelpe dem ut av det, hvis ikke kommunen også endrer sin boligpolitikk.

Les mer


Politikerpreik volum 9: Høgre

Politikerpreik volum 9: HøgreHøgre er regjeringspartiet med stor R. Med både statsministeren og bustadminister Sanner har Høgre stor innflytelse på bustadpolitikken vår. Høgre har også eit stort engasjement for bustadpolitikk, og eit gjennomarbeida program. Vi har møtt Mudassa Kapur frå Kommunalkomiteen for å snakke om eigarlinja, leigebuarar og den frie marknaden.

Les mer


Politikerpreik volum 8: Kristeleg Folkeparti

Politikerpreik volum 8: Kristeleg Folkeparti Kristeleg folkeparti er eit verdibasert parti med hjarte for samfunnets svake. Vi har møtt stortingsrepresentant Geir Toskedal for å snakke om den vanskelege bustadmarknaden, og vi møtte ein folkevalgt som var åpen for å sjå ting frå fleire vinklar.

Les mer


Politikerpreik volum 7: Raudt

Politikerpreik volum 7: RaudtRaudt er ein av årets store snakkisar i valgkampen. Partiet ligg an til å gjere sitt beste valg nokonsinne, og ein plass på Stortinget er innan rekkjevidde. Men vil partiet dra oss baklengs inn i framtida og reversere gjere oss alle til kommunale leigebuarar, eller? Vi har tatt ein prat med Bjørnar Moxnes, partileiar i Raudt.

Les mer


Politikerpreik volum 6: Sosialistisk Venstreparti

Politikerpreik volum 6: Sosialistisk Venstreparti Med sine sju stortingsrepresentantar er SV Stortingets nest minste parti. SVs bustadpolitikk derimot, er omfattande og detaljert. Vi har tatt ein prat med avtroppande stortingsrepresentant Snorre Valen.

Les mer


Ledig stilling som advokatfullmektig i Leieboerforeningen

Ledig stilling som advokatfullmektig i LeieboerforeningenDet er ledig stilling som advokatfullmektig i Leieboerforeningen fra 1. november 2017. Arbeidsoppgavene er varierte og interessante med gode muligheter for prosedyre.

Les mer


Utleier gir sommerjobb til ungdommer i bomiljøet

Utleier gir sommerjobb til ungdommer i bomiljøetUtleiebolig as betrakter leieboerne som sine kunder og ønsker å legge til rette for at beboerne skal trives best mulig og bli boende lenge. I år har utleieselskapet hatt fire ungdommer i blokka på sommerjobb som assistentvaktmestere. Alt tyder på suksess.

Les mer


Politikerpreik volum 5: Venstre

Politikerpreik volum 5: VenstreSom støtteparti for regjeringa, er Venstre sin innflytelse på den norske bustadpolitikken ikkje uvesentleg. Kor viktig er bustadpolitikken for sentrumspartiet Venstre?

Les mer


Slik unngår du vannskader i ferien

Slik unngår du vannskader i ferienSommeren er høysesong for vannskader, som er blant de verste skadene du kan få i en bolig. Noen enkle grep kan spare deg for store utgifter og mye bryderi

Les mer


Et hjem, ikke en bolig

Et hjem, ikke en boligDet finnes rundt 20.000 mennesker med utviklingshemming i Norge. 86 prosent bor i leid bolig, nesten utelukkende med kommunen som utleier. Leieboerforeningen har tatt en prat med Hedvig Ekberg, generalsekretær i Norsk Forbund for Utviklingshemmede, en interesse- og medlemsorganisasjon med 8000 medlemmer.

Les mer


Politikerpreik volum 4: Framstegspartiet

Politikerpreik volum 4: FramstegspartietFramstegspartiet i regjering er kanskje det partiet som har størst innflytelse på den norske bustadmarknaden. Med partileiar Siv Jensen i den viktige ministerposten for finans, har FrP avgjerande påverknad på mellom anna fyrstegongs-etablerarars moglegheit til å kjøpe bustad.

Les mer


Politikerpreik volum 3: Arbeiderpartiet

Politikerpreik volum 3: ArbeiderpartietI 1951 sa Arbeiderpartiets Trygve Bratteli at ingen skulle tjene penger på å eie en annens bolig. Dette gullkornet er et speil på datidens boligpolitikk - en ganske annen enn dagens. Dagens Arbeiderparti har heller ikke så stor innflytelse som dengang da, så vil det komme en ny vår for den sosiale boligpolitikken hvis Arbeiderpartiet kommer til makta igjen?

Les mer


Kraftig nedgang i antall bostedsløse

  • mandag 12 juni, 2017 - 09:06

Kraftig nedgang i antall bostedsløseHøsten 2016 ble den sjette landsomfattende kartleggingen av bostedsløse gjennomført i Norge. Det absolutt viktigste funnet i kartleggingen i 2016 er en stor reduksjon i antall bostedsløse. Nedgangen har kommet i alle typer kommuner; storbyene, mellomstore byer, mindre kommuner og små kommuner.

Les mer


Politikerpreik volum 2: Senterpartiet

Politikerpreik volum 2: SenterpartietSenterpartiet står for tur i LbF sin uhøgtidelege valkampserie. SP sitt engasjement for distrikta treng vel ingen introduksjon, ei heller SP sitt kjærleiksforhold til sjølvaste Bustadsdepartementet – KMD. Men korleis står det til med storbypolitikken?

Les mer


Åpningstider sommeren 2017

  • torsdag 01 juni, 2017 - 13:24

Åpningstider sommeren 2017Leieboerforeningen reduserer i år perioden hvor vi holder sommerstengt. Sommeren 2017 er kontoret bare stengt i to uker.

Les mer


Side3 av 24Først   Forrige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Neste   Sist