Artikler fra: april 2017

Mange unge prioriterer ikke innboforsikring

  • lørdag 22 april, 2017 - 10:56

Mange unge prioriterer ikke innboforsikringIngen av beboerne som mistet alt de eide i brannen i Kristiansand sentrum hadde innboforsikring. Leieboerforeningen etterlyser nå et større fokus på forsikring blant unge leietakere.

Les mer


Johanna må flytte ut etter 23 år i kommunal leilighet

Johanna må flytte ut etter 23 år i kommunal leilighetKlagenemnda har gitt Boligenheten i Oslo kommune medhold i å kaste meg ut fra hjemmet mitt. Jeg har bodd her i Brinken i nesten 25 år. De siste årene i en leilighet på 46 kvadrat som er å regne som en familieleilighet. Jeg bor alene og har ikke krav på en sånn «stor» leilighet. Jeg vil bli tilkjent en annen leilighet, sier Johanna Engen til Dagsavisen

Les mer


Årsmøte i Leieboerforeningen

  • torsdag 20 april, 2017 - 08:50

Årsmøte i LeieboerforeningenTirsdag 30. mai er det årsmøte i Leieboerforeningen. Alle aktive/betalende medlemmer kan delta og få mer innsikt i hvordan foreningen jobber og styres. Årsmøtet er foreningens høyeste organ og er med på å ta viktige veivalg for foreningen.

Les mer


Ikke alle utleiere tar markedspris

Ikke alle utleiere tar markedsprisNorge har et av verdens minst regulerte leiemarkeder. Til og med kommunale boliger for vanskeligstilte styres av markedspris. Nå snakkes det igjen om ikke-kommersielle utleieboliger i hovedstaden. Vi har besøkt et av de få ikke-kommersielle boligprosjektene som eksisterer i dag.

Les mer


Veggedyr på frammarsj i Norge

  • tirsdag 04 april, 2017 - 10:20

Veggedyr på frammarsj i NorgeDe vemmelige veggedyrene er på sterk fremmarsj. De kommer inn i boligen godt skjult i møbler og innbo, reisebagasje og klær. Blodsugende veggedyr er i økende grad resistente mot insektmidler og sprer seg raskt. Problemet er økende over hele verden.

Les mer