EU-valget

Valget til EU parlamentet har avstedkommet mange kommentarer i norske medier. Valget er også temaet for siste nyhetsbrev fra International Union of Tenants hvor Leieboerforeningen sitter i styret.

• Publisert: mandag 26 mai, 2014 - 18:00
  • Skrevet av:
  • Stikkord: Boligpolitikk, EU

• EU-valget
    Tross store kampanjer var det bare knapt 40 prosent som stemte ved EU-valget. De høyre-ekstreme EU-motstanderne var de som hadde størst fremgang.

I nyhetsbrevet finner du mer informasjon om hvilke partier som gjorde det bra og dårlig og hvor mange delegater partiene nå fått. I tillegg er det også informasjon om hva som rører seg i leieboerlobbyen i Brüssel.

Nettsidene til IUT er også et utmerket utgangpunkt hvis du søker fakta og informasjon om boligsituasjonen og -politikk i en rekke andre land og regioner.