Årsmøte og boligdebatt

Årsmøte i Leieboerforeningen arrangeres 20. mai på Håndverkeren. Saksdokumenter legges nå ut fortløpende og medlemmer som har saker de ønsker behandlet må sende dette til styret innen fristen 6. mai.

• Årsmøte og boligdebatt
    - Vi skal som et prøveprosjekt streame årsmøte og det påfølgende debattmøte slik at alle som bor utenbys eller av som av andre grunner ikke kan delta, likevel kan se hva som skjer, sier Lars Aasen

- Nytt av året er at årsmøtet blir filmet og overført direkte på internett. Dette er et tilbud til våre medlemmer som bor utenbys eller som av andre grunner ikke har anledning til å delta. Vi har stadig flere medlemmer som bor utenfor Oslo og vi ønsker å tilby disse en mulighet til å delta, sier mangeårig leder i foreningen, Lars Aasen.

Åpent debattmøte
Etter årsmøtet blir det som vanlig boligdebatt og denne er åpen for alle. For første gang på mange år bygges det nå nye utleieboliger og vi spør om vi står foran en ny vår i leiesektoren, eller om dette bare er et kortvarig utslag av et krisepreget boligmarket. Vi henter inn profilerte mostandere og tilhengere i eie/leie-debatten og lover en spennende og interessant debatt.

Også debattmøte blir streamet til nett.

Kaffe/te

Gratis adgang | Ingen påmelding

Les mer om arrangementet her