96 nye boliger for utleie på Bjørndalen

Det er ikke ofte det bygges utleieboliger i stor skala. Unntaket er 96 nye leiligheter på Bjørndal i Søndre Nordstrand bydel. Her kommer både to-, tre- og fireroms leiligheter i regi av utbygger Selvaag, skriver DittOslo.no.

• 96 nye boliger for utleie på Bjørndalen
    Esben Svalastog i Selvaag satser på utleieboliger med god kvalitet. (Faksimile fra DittOslo.no)

Det er 20 år siden det ble bygget noe nytt for utleie i stor skala. – Vi ser at boligmarkedet er bra, men at det mangler en industriell aktør. Leieboeres behov har kommet i bakgrunnen. Vi ønsker å ta vare på leieboerne ved å forvalte eiendommen på en profesjonell måte, sier Esben Svalastog i Selvaag.

Leieboerforeningen har sett boligene og er imponerte.

- Jevnt over god kvalitet på boligene, fine balkonger, gode lekeplasser og garasjer. Utbygging av leieboliger i denne skalaen er noe helt nytt. Dette blir en berikelse for bydelen, og vi ser frem til å samarbeide for at dette skal bli vellykket, sier Lars Aasen til DittOslo.no og legger til at husleiene ligger under gjennomsnitlig markedsleie for Oslo.

Les hele artikkelen og se bilder her