Mulig å bygge smått og bra

Oslo bystyre har vedtatt å senke minimumsstørrelsen på leiligheter fra 40 til 35 kvadratmeter. Nettstedet Boligmani ville finne ut om det går ann å finne eksempler på små og gode leiligheter. I Soho i New York fant de det de lette etter; smarte løsninger og ny teknologi, alt på en miljøvennlig måte. Leiligheten er på 39 kvadratmeter, altså godt innenfor kravet til Oslo bystyret.

Les hele saken her

Se videopresentasjon av mini-leiligheten

Utkastelser, oppsigelser og husleieøkning må stanses Vi i Leieboerforeningen blir stadig kontaktet av bekymrede leieboere som har mistet deler av inntekten sin som følge av regjeringens høyst nødvendige tiltak for å hindre spredning av coronaviruset. Vi jobber kontinuerlig for å få oversikt over leieboernes situasjon, og har nå sendt over nye forslag til boligpolitiske strakstiltak til myndighetene.

Boligpolitikk takk Leieboerforeningen har lenge etterlyst et større fokus på boligpolitikk i valgkampen, og i år ser vi resultater av vårt arbeid i Oslo – boligpolitikk er endelig på dagsorden og begreper som sosial boligpolitikk, gjengs leie, tredje boligsektor, medvirkning, innelåsningseffekter og fattigdomsfelle diskuteres hyppig blant våre folkevalgte. Fram mot valget slipper vi våre folkevalgte til orde - og til slutt gjør vi opp status og forteller deg hvilket parti som har den beste boligpolitikken for leieboerne i hovedstaden.