Lær mer om forebygging og bekjempelse av uønskede husdyr

Larver og biller av brun pelsbille. Foto: Mycoteam

Kakerlakker, veggdyr, skjeggkre, brunbille, møll, sølvkre. Småkrypene er på ingen måte borte. De er her - overalt - og de er sterkere og mer motstandsdyktige enn noen gang. - Vi er nødt til å lære å leve med de, sier Johan Mattson i Mycoteam, som kommer på medlemsmøte i Leieboerforeningen tirsdag 30 mai.

• Publisert: søndag 07 mai, 2017 - 17:23
  • Skrevet av: Red

Hvordan unngår du å få veggdyr i leiligheten. Hva gjør du om du finner biller i melet. Og hullene i den fine genseren som har hengt i skapet - var de der i fjor?

Og om skaden først er ute - må du ringe skadedyrfirma. Eller er det nok å vaske, rydde og støvsuge?

Etter årsmøte tirsdag 30 mai holder vi åpent møte om forebygging og bekjempelse av skadedyr. En av landets fremste eksperter på småkryp, Dr. philos og fagsjef i Mycoteam Johan Mattson viser bilder og gir oss tips og råd om hva vi kan gjøre for å unngå småkrypene.

Leieboerforeningens advokater vil også ta opp ansvar og plikter for leieboere ved skadedyr

Møtet er gratis og åpent for alle:

Tid: Tirsdag 30. mai kl 18:30 - 19:30
Sted: Møtelokalenere til Frivillighet Norge, Øvre Slottsgate 2B (klikk her for kartvisning

Mer om møtet og påmelding finner du her.

Se video med Johan Mattson.