Kurs i husleierett for medlemmer

Leieboerforeningen viderefører fjorårets suksess og inviterer til medlemskurs i husleierett.

• Kurs i husleierett for medlemmer

Vi arrangerer i år to kurs, 9. og 16. september kl. 17:45 til 19:45 på Batteriet, Fredensborgveien 24 A. Det serveres varm suppe og rundstykker fra kl. 17:15 til de som ønsker.

Det er plass til 25 deltakere på hvert kurs, og vi praktiserer prinsippet om «førstemann til mølla  ... ».

Du kan ikke melde deg på begge kursene og du må ha betalt medlemskontingent for å kunne delta.

Husleierettkurs
del I