Ferielukking sommer 2015

• Stikkord: sommer

• Ferielukking sommer 2015
    Foto: Pomakis, Wikimedia CC BY-SA 2.5

Leieboerforeningen holder ferielukket fra mandag 6. juli til fredag 31. juli. Vi åpner igjen mandag 3. august kl 10:00.

I ferietiden vil det ikke være saksbehandlere tilstede i foreningen og vi kan ikke svare på spørsmål og henvendelser. Er det henvendelser som ikke er akutte og kan vente til over ferien, kan du benytte vår elektroniske saksbehandling på Min Side. Det er også mulig å sende epost til lbf@lbf.no. Alle henvendelser blir liggende i et køsystem og besvart forløpende etter at ferien er over.

Hvis du trenger akutt rådgivning kan du forsøke å nå en av de gratis rettshjelpstilbudene som du finner på oversikten vi har utarbeidet - klikk her.  Vær obs på at sommertid og ferielukning kan forekomme.

Enklere henvendelser kan også besvares av Forbrukerrådet tlf. 23400500 (åpent hverdager kl 09:00 - 12:00.).

Vi ønsker alle en god sommer.