Åpner for boligblokker så høye som Oslo Plaza

Oslo-politiker og Arbeiderpartiets byrådslederkandidat Raymond Johansen varsler massiv innsats på boligbygging - dersom han får velgernes tillit.

• Åpner for boligblokker så høye som Oslo Plaza
    Byrådslederkandidat i Oslo, Raymond Johansen, åpner for nye måter å løse boligkrisa i Oslo. Han vil ha bolighus like store som Norges høyeste - Oslo Plaza.

Til VG sier Johansen at de kommer til å sørge for at kommunen tar initiativ til å legge fram reguleringssaker og som gjør at Oslo kan tilby ferdig regulerte tomter. Han sier at Oslo kommunen selv må være aktiv.

– Ja, kommunen må være enda mer aktiv, og selv å ta initiativ til reguleringer slik at det blir lagt ut flere tomter, dette savner både utbyggere og byplanlegger.

I tillegg vil Arbeiderpartiet vil gå inn for å bygge i høyden, og han sier at han kan støtte boligbygg på høyde med Oslo Plaza i de store byene.

Jeg er enig i at vi må bygge i høyden. Det er flere områder i sentrum som kan ha den høyden, så må vi ta stilling til det i hvert enkelt prosjekt, sier Johansen til VG.

Kilde: Vg.no